Son güncelleme tarihi: 07 Haziran 2024

Kişisel verilerin işlenmesinin şeffaf olmasını sağlamaya büyük önem veriyoruz. Bu gizlilik politikası, hangi kişisel verileri hangi amaçla topladığımız ve kimlerle paylaştığımız hakkında bilgi sağlar. Yüksek düzeyde şeffaflık sağlamak amacıyla bu veri koruma beyanı düzenli olarak kontrol edilir ve güncellenir.

  1. Hangi hizmetleri kullanıyoruz

DoubleClick Ad Exchange (AdX)
DoubleClick Kampanya Yöneticisi (DCM)
Google AdSense
Google Reklamları
Google Ads Dönüşüm İzleme
Google Yayıncı Etiketi
Google Analytics
Google Analytics Geliştirilmiş e-Ticaret
Google Arama Dönüşümü İzleme
Google Etiket Yöneticisi
WordPress için Google Etiket Yöneticisi
Google Benim İşletmem
Güven pilotu
Harika Yazı Tipi
Google Yazı Tipleri API’sı
Google Haritalar
Vimeo
Youtube
Google Site Kiti
WordPress
Google reCaptcha’sı

  1. İletişim bilgileri
    Verilerinizi nasıl koruduğumuza ilişkin herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa [email protected] adresinden e-posta yoluyla istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu web sitesi aracılığıyla gerçekleştirilen veri işlemlerinden sorumlu olan kişi:

Dogan Seo Ajansi

Veri korumasından sorumlu kişi:
Sibel İmrol
[email protected]
+90 5382297650

  1. Genel ilkeler
    3.1 Sizden hangi verileri topluyoruz ve bu verileri kimden alıyoruz?
    Öncelikle bize sağladığınız veya web sitemizi çalıştırırken topladığımız kişisel verileri işleriz. Üçüncü taraflardan da sizin hakkınızda kişisel bilgiler alabiliriz. Bunlar aşağıdaki kategoriler olabilir:
    Kişisel ana veriler (isim, adres, doğum tarihleri ​​vb.);
    İletişim bilgileri (cep telefonu numarası, e-posta adresi vb.);
    Finansal veriler (örneğin hesap ayrıntıları);
    Çevrimiçi tanımlayıcılar (örneğin çerez tanımlayıcıları, IP adresleri);
    konum ve trafik verileri;
    ses ve görüntü kayıtları;
    özellikle hassas veriler (örn. biyometrik veriler veya sağlığınızla ilgili bilgiler).

3.2 Verilerinizi hangi koşullar altında işleriz?
Verilerinizi gizli olarak ve bu veri koruma beyanında belirtilen amaçlara uygun olarak ele alıyoruz. İşlemenin şeffaf ve orantılı olmasını sağlıyoruz.

İstisnai durumlarda bu ilkelere uymamız mümkün değilse, veri işlemenin bir gerekçesi olması nedeniyle yine de hukuka uygun olması mümkündür. Aşağıdakiler gerekçe olarak kabul edilebilir:
rızanız;
bir sözleşmenin veya sözleşme öncesi önlemlerin uygulanması;
sizin çıkarlarınız bunlardan daha ağır basmadığı sürece meşru çıkarlarımız.

3.3 Onayınızı nasıl iptal edebilirsiniz?
Kişisel verilerinizin belirli amaçlarla işlenmesine onay verdiyseniz, başka bir gerekçemiz olmadığı sürece verilerinizi bu onay kapsamında işleyeceğiz.

Yasal bildirimde belirtilen adrese e-posta göndererek onayınızı istediğiniz zaman iptal etme seçeneğiniz vardır. Halihazırda gerçekleşmiş olan veri işleme bundan etkilenmez.

3.4 Hangi durumlarda verilerinizi üçüncü taraflara aktarabiliriz?

A. prensip
Üçüncü tarafların veya bağlı şirketlerin hizmetlerinin kullanılmasına ve verilerinizin işlenmesi için onları görevlendirmeye (sözde işlemciler) bağımlı olabiliriz. Alıcı kategorileri şunlardır:
muhasebe, mutemet ve denetim şirketleri;
Danışmanlık şirketleri (hukuk danışmanlığı, vergiler vb.);
BT hizmet sağlayıcıları (web barındırma, destek, bulut hizmetleri, web sitesi tasarımı vb.);
ödeme hizmeti sağlayıcıları;
İzleme, dönüştürme ve reklamcılık hizmetlerinin sağlayıcısı.

Bu üçüncü tarafların ve bağlı kuruluşlarımızın veri koruma gerekliliklerine uymasını sağlıyoruz ve kişisel verilerinizi gizli tutuyoruz.

Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi yetkililere açıklamakla da yükümlüyüz.

B. Sosyal medya kanallarımızı ziyaret edin
Web sitemize sosyal medya kanallarımıza bağlantılar yerleştirmiş olabiliriz. Bu her durumda sizin için açıktır (genellikle karşılık gelen semboller aracılığıyla). Sembollere tıklarsanız sosyal medya kanallarımıza yönlendirileceksiniz.

Bu durumda sosyal medya sağlayıcıları, kendi platformlarına web sitemizden eriştiğinizi öğrenirler. Sosyal medya sağlayıcıları bu şekilde toplanan verileri kendi amaçları doğrultusunda kullanabilir. İletilen verilerin içeriği veya operatörler tarafından kullanımı hakkında hiçbir bilgimizin olmadığını belirtmek isteriz.

C. Yurt dışına transfer
Belirli durumlarda kişisel verileriniz sipariş işlemleri kapsamında yurtdışındaki şirketlere aktarılabilir. Bu şirketler de veri koruma konusunda bizim kadar kararlıdırlar. Aktarım dünya çapında gerçekleştirilebilir.

Veri koruma düzeyi İsviçre’dekine uymuyorsa, önceden bir risk değerlendirmesi yaparız ve sözleşmeye bağlı olarak İsviçre’dekiyle aynı korumanın garanti edilmesini sağlarız (örneğin, AB Komisyonu’nun yeni standart sözleşme maddeleri veya yasal olarak gerekli diğer önlemler aracılığıyla). ). Risk değerlendirmemiz olumsuz ise verilerinizi korumak için ek teknik önlemler alacağız. AB Komisyonu’nun standart sözleşme maddelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. https://commission.europa.eu/publications/standard-contractual-clauses-controllers-and-processors-eueea_de

3.5 Verilerinizi ne kadar süre saklıyoruz?
Kişisel bilgileri yalnızca bilgilerin toplandığı bireysel amaçların yerine getirilmesi için gerekli olduğu sürece saklarız.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde sakladığımız veriler on iki ay boyunca saklanacaktır. Daha uzun süre saklanabilecek analiz ve izleme verileri için bir istisna geçerlidir.

Yasal düzenlemeler gereği bunu yapmak zorunda olduğumuz için sözleşme verilerini daha uzun süre saklıyoruz. Özellikle iş iletişimlerini, imzalanan sözleşmeleri ve rezervasyon belgelerini 10 yıla kadar saklamalıyız. Hizmetleri gerçekleştirmek için sizden bu tür verilere artık ihtiyacımız kalmazsa, veriler bloke edilecek ve bunları yalnızca muhasebe ve vergi amaçlarıyla kullanacağız.

3.6 Verilerinizi nasıl koruyoruz?
Bilgilerinizi güvende tutacağız ve bilgilerinizi kaybolmaya, erişilmeye, kötüye kullanılmaya veya değiştirilmeye karşı korumak için tüm makul önlemleri alacağız.

Verilerinize erişimi olan sözleşmeli ortaklarımız ve çalışanlarımız veri koruma düzenlemelerine uymakla yükümlüdür. Bazı durumlarda taleplerinizi bize bağlı şirketlere iletmemiz gerekebilir. Bu durumlarda bile verileriniz gizli tutulacaktır.

Web sitemizde, tarayıcınızın desteklediği en yüksek düzeyde şifrelemeyle birlikte SSL işlemini (Güvenli Yuva Katmanı) kullanıyoruz.

3.7 Hangi haklara sahipsiniz?

A. bilgi verme hakkı
Hakkınızda sakladığımız veriler hakkında istediğiniz zaman bilgi talep edebilirsiniz. Bilgi talebinizi kimlik belgesiyle birlikte [email protected] adresine göndermenizi rica ediyoruz.

Ayrıca verilerinizi otomatik olarak işlememiz durumunda ve aşağıdaki durumlarda verilerinizi ortak bir dosya biçiminde alma hakkına da sahipsiniz:
bu verilerin işlenmesine onay verdiniz; veya
Bir sözleşmenin imzalanması veya işlenmesiyle bağlantılı olarak verileri açıkladınız.
Yasal yükümlülüklerimizle, meşru kendi çıkarlarımızla, kamu çıkarlarımızla veya üçüncü bir tarafın çıkarlarıyla çelişiyorsa bilgi veya veri yayınlamayı kısıtlayabilir veya reddedebiliriz.

Başvurunuzun işleme alınması 30 günlük yasal işlem süresine tabidir. Ancak, yoğun talep nedeniyle, yasal veya teknik nedenlerden dolayı veya sizden daha fazla bilgiye ihtiyaç duymamız nedeniyle bu son tarihi uzatabiliriz. Son teslim tarihinin uzatılması konusunda en azından metin biçiminde zamanında bilgilendirileceksiniz.

B. Silme ve düzeltme

İstediğiniz zaman verilerinizin silinmesini veya düzeltilmesini talep etme seçeneğiniz vardır. Yasal mevzuatın daha uzun süre veya değişiklik yapmadan saklamamızı gerektirmesi veya talebinizle çelişen bir izin bulunması durumunda talebi reddedebiliriz.

Haklarınızı kullanmanızın, sözleşmeye dayalı anlaşmalarla çelişebileceğini ve sözleşmenin uygulanması üzerinde buna benzer etkileri olabileceğini (örneğin, sözleşmenin zamanından önce feshedilmesi veya maliyet sonuçları) olabileceğini lütfen unutmayın.

C. Yasal başvuru
Kişisel verilerin işlenmesinden etkilenirseniz, haklarınızı mahkemede kullanma veya sorumlu denetim makamına bir rapor sunma hakkına sahipsiniz. İsviçre’deki sorumlu denetim makamı Federal Veri Koruma ve Bilgi Komiseridir: https://www.edoeb.admin.ch

3.8 Gizlilik politikasındaki değişiklikler
Bu gizlilik politikasını istediğimiz zaman değiştirebiliriz. Değişiklikler https://1boyama.net/ adresinde yayınlanacak olup, tarafınıza ayrıca bilgi verilmeyecektir.

  1. Bireysel veri işleme işlemleri

4.1 Web sitesinin sağlanması ve günlük dosyalarının oluşturulması

Hangi bilgileri alıyoruz ve bunları nasıl kullanıyoruz?
https://1boyama.net/ adresini ziyaret ettiğinizde, belirli veriler sunucularımızda veya sistem yönetimi amacıyla, istatistiksel veya yedekleme amacıyla veya izleme amacıyla satın aldığımız ve/veya yüklediğimiz hizmet ve ürünlerin sunucularında otomatik olarak depolanır. Bu hakkında:
internet servis sağlayıcınızın adı;
IP adresiniz (belirli koşullar altında);
tarayıcı yazılımınızın sürümü;
URL’ye erişmek için kullanılan bilgisayarın işletim sistemi;
erişim tarihi ve saati;
ziyaret ettiğiniz web sitesinin URL’si;
URL’yi bulmak için kullandığınız arama kelimeleri.

Bu verileri işlememize neden izin veriliyor?
Bu veriler belirli bir kişiye atanamaz ve bu veriler başka veri kaynaklarıyla birleştirilmez. Günlük dosyaları, web sitesinin işlevselliğini garanti altına almak ve bilgi teknolojisi sistemlerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla saklanır. Bu bizim meşru menfaatimizdir.

Veri toplanmasını nasıl önleyebilirsiniz?
Veriler yalnızca toplama amacınıza ulaşmak için gerekli olduğu sürece saklanacaktır. Buna göre veriler her oturumun sonunda silinecektir. Log dosyalarının saklanması web sitesinin çalışması için kesinlikle gereklidir, dolayısıyla buna itiraz etme şansınız yoktur.

4.2 DoubleClick Ad Exchange (AdX)
DoubleClick Ad Exchange (AdX), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD adresinde bulunan Google LLC tarafından sağlanan bir hizmettir. AdX, reklamverenlerin yayıncı web sitelerinden oluşan geniş bir ağ üzerinden gerçek zamanlı olarak görüntülü reklam satın almasına olanak tanıyan gerçek zamanlı bir açık artırma platformudur.

Web sitemizde ziyaretçilerimize alakalı reklamları görüntülemek için DoubleClick Ad Exchange’i kullanıyoruz. Bu, ziyaretçilerimizin gördüğü reklamların onların ilgisini çekmesini sağlarken içeriğimizi ücretsiz veya daha düşük bir maliyetle sunmamıza olanak tanır.

AdX, kullanıcıların ilgi alanları ve davranışları hakkında bilgi toplamak için çerezleri ve benzer teknolojileri kullanır. Bu bilgiler kullanıcılara hedefli reklamlar göstermek için kullanılır. Bu teknolojiler tarafından toplanan veriler, özellikle kullanıcı bir Google hesabında oturum açtığında diğer Google hizmetleriyle de birleştirilebilir.

4.3 DoubleClick Kampanya Yöneticisi (DCM)
DoubleClick Campaign Manager (DCM), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD adresinde bulunan Google LLC’nin bir ürünüdür. DCM, reklamverenlerin reklam kampanyalarını planlamasına, oluşturmasına ve yönetmesine olanak tanırken reklamlarının performansına ilişkin ayrıntılı raporlar almasına olanak tanıyan entegre bir reklam yönetimi platformudur.

Web sitemizde, çevrimiçi reklam kampanyalarımızı verimli bir şekilde yönetmek ve optimize etmek için DoubleClick Campaign Manager’ı kullanıyoruz. Bu, reklam mesajlarımızı doğru hedef gruplara hedeflememize ve ayrıntılı raporlama yoluyla kampanyalarımızın etkinliğini izlememize olanak tanır.

DCM, web siteleri ve uygulamalardaki kullanıcıları izlemek ve kullanıcıların reklamlarla etkileşimleri hakkında veri toplamak için çerezleri ve benzer teknolojileri kullanır. Bu veriler, reklamların alaka düzeyini artırmak ve reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek için kullanılır. Bu teknolojiler tarafından toplanan veriler, özellikle kullanıcı bir Google hesabında oturum açtığında diğer Google hizmetleriyle de birleştirilebilir.

4.4 Google AdSense
Web sitemizde, Google LLC’nin (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) reklamlarını entegre etmek için bir hizmet olan Google AdSense’i kullanıyoruz.

Google AdSense, ziyaretçinin web sitesini kullanımını analiz etmek için çerezleri kullanır. Ayrıca Google AdSense, web işaretçileri (görünmez grafikler) adı verilen işaretleri de kullanır. Bu web işaretçileri, bu teklifin sayfalarındaki ziyaretçi trafiği gibi bilgileri değerlendirmek için kullanılabilir.

Bu web sitesinin kullanımına (kullanıcının IP adresi dahil) ve reklam formatlarının teslimine ilişkin çerezler ve web işaretçileri tarafından oluşturulan bilgiler, Google’ın ABD’deki bir sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Bu bilgiler Google tarafından Google’ın sözleşmeli ortaklarına aktarılabilir. Ancak Google, IP adresinizi hakkınızda saklanan diğer verilerle birleştirmez.

Tarayıcı yazılımınızı uygun şekilde ayarlayarak çerezlerin yüklenmesini engelleyebilirsiniz; Ancak bu durumda web sitemizin tüm fonksiyonlarını tam olarak kullanamayabileceğinizi belirtmek isteriz.

Ayrıca https://www.google.com/settings/ads adresindeki “Kapalı” düğmesini etkinleştirerek Google’daki ilgi alanına dayalı reklamları ve web’deki (Google görüntülü reklam ağı dahilinde) ilgi alanına dayalı Google reklamlarını tarayıcınızda devre dışı bırakabilirsiniz. veya https://www.aboutads.info/choices/ adresinden devre dışı bırakın. Ayar seçenekleriniz ve Google’daki veri korumanız hakkında daha fazla bilgiyi https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/?fg=1 adresinde bulabilirsiniz.

4.5 Google Reklamları
Web sitemizde, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD (bundan böyle “Google” olarak anılacaktır) tarafından sağlanan bir çevrimiçi reklamcılık hizmeti olan Google Ads hizmetini kullanıyoruz. Google Ads, Google arama sonuçlarında ve Google reklam ağında reklam göstermemize olanak tanır.

4.6 Google Ads Dönüşüm İzleme
Web sitemizde “Google Ads” çevrimiçi reklamcılık programını ve bu bağlamda dönüşüm takibini (ziyaret eylemi değerlendirmesi) kullanıyoruz. Google Ads Dönüşüm İzleme, Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) tarafından sağlanan bir analiz hizmetidir.

Google tarafından yerleştirilen bir reklama tıklarsanız, dönüşüm takibi için cihazınıza bir çerez yerleştirilecektir. Bu çerezlerin geçerliliği sınırlıdır, herhangi bir kişisel veri içermez ve bu nedenle kişisel tanımlama amacıyla kullanılmaz. Web sitemizdeki belirli sayfaları ziyaret ederseniz ve çerezin süresi henüz dolmamışsa, Google ve biz, reklama tıkladığınızı ve o sayfaya yönlendirildiğinizi anlayabiliriz.

Dönüşüm çerezi kullanılarak toplanan bilgiler, dönüşüm istatistikleri oluşturmak için kullanılır. Burada, reklamlarımızdan birine tıklayan ve dönüşüm izleme etiketi bulunan bir sayfaya yönlendirilen toplam kullanıcı sayısını öğreniyoruz. Ancak, kullanıcıları kişisel olarak tanımlamak için kullanılabilecek herhangi bir bilgi almıyoruz.

Tarayıcı yazılımınızda uygun teknik ayarları seçerek çerezlerin kaydedilmesini engelleyebilirsiniz. Ancak bu durumda bu web sitesinin tüm fonksiyonlarını tam olarak kullanamayabileceğinizi belirtmek isteriz. Bu durumda dönüşüm izleme istatistiklerine dahil edilmeyeceksiniz.

Ayrıca Google reklamcılık ayarlarından sizin için kişiselleştirilmiş reklamları da devre dışı bırakabilirsiniz. Talimatlara https://support.google.com/My-Ad-Center-Help/answer/12155764 adresinden ulaşılabilir.

4.7 Google Yayıncı Etiketi
Web sitemizde, Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) tarafından sağlanan bir hizmet olan Google Yayıncı Etiketini kullanıyoruz. Google Yayıncı Etiketi, web sitemizdeki reklamları verimli bir şekilde yönetmemize ve optimize etmemize olanak tanır.

Google Yayıncı Etiketinin entegre edilmesiyle çerezler ve benzeri teknolojiler cihazınızda depolanır ve IP adresiniz de dahil olmak üzere web sitemizin kullanımına ilişkin bilgiler Google’a iletilir. Bu bilgiler Google tarafından web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi etkinliği hakkında raporlar oluşturmak ve bize web sitesi etkinliği ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sağlamak için kullanılabilir.

Hedefli reklam almak istemiyorsanız tarayıcı yazılımınızı buna göre ayarlayarak çerezlerin saklanmasını engelleyebilirsiniz. Ancak bu durumda bu web sitesinin tüm işlevlerini tam olarak kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayın.

4.8 Google Analytics
Web sitemizde Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) tarafından sağlanan bir web analiz hizmeti olan Google Analytics’i kullanıyoruz. Google Analytics, bilgisayarınızda depolanan ve web sitesini kullanımınızın analiz edilmesini sağlayan “çerezler” adı verilen metin dosyalarını kullanır.

Bu web sitesini kullanımınız hakkında çerez tarafından oluşturulan bilgiler genellikle Google’ın ABD’deki bir sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Bununla birlikte, bu web sitesinde IP anonimleştirmenin etkinleştirilmesi durumunda, Google öncelikle IP adresinizi Avrupa Birliği üye ülkeleri veya Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşması’na taraf diğer devletler dahilinde kısaltacaktır. Yalnızca istisnai durumlarda tam IP adresi ABD’deki bir Google sunucusuna iletilecek ve orada kısaltılacaktır.

Bu web sitesinin operatörü adına Google, bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi etkinliği hakkında raporlar derlemek ve web sitesi etkinliği ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri web sitesi operatörüne sağlamak için kullanacaktır.

Google Analytics’in bir parçası olarak tarayıcınız tarafından iletilen IP adresi diğer Google verileriyle birleştirilmez.

Tarayıcı yazılımınızı buna göre ayarlayarak çerezlerin saklanmasını engelleyebilirsiniz; Ancak bu durumda bu web sitesinin tüm fonksiyonlarını tam anlamıyla kullanamayabileceğinizi belirtmek isteriz. Ayrıca aşağıdaki bağlantıda bulunan tarayıcı eklentisini indirip yükleyerek Google’ın çerez tarafından oluşturulan ve web sitesini kullanımınızla ilgili verileri (IP adresiniz dahil) toplamasını ve bu verileri Google tarafından işlemesini engelleyebilirsiniz: https ://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

4.9 Google Analytics Geliştirilmiş e-Ticaret
Web sitemizde, Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) tarafından sunulan Google Analytics hizmetinin Gelişmiş e-Ticaret işlevini kullanıyoruz. Google Analytics Geliştirilmiş e-Ticaret, kullanıcıların web sitemizdeki satın alma davranışlarının ayrıntılı analizini sağlar ve hangi ürünlerin en sık görüntülendiği veya satın alındığı ve hangi pazarlama stratejilerinin en etkili olduğu gibi satın alma süreci hakkında bilgi sağlar.

Google Analytics, bilgisayarınızda depolanan ve web sitesini kullanımınızın analiz edilmesini sağlayan “çerezleri”, yani metin dosyalarını kullanır. Bu web sitesini kullanımınız hakkında çerez tarafından oluşturulan bilgiler genellikle Google’ın ABD’deki bir sunucusuna iletilir ve orada saklanır.

Google, bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi etkinliği ve e-Ticaret stratejilerimizin etkinliği hakkında raporlar oluşturmak ve bize web sitesi etkinliği ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sağlamak için bizim adımıza kullanacaktır.

Tarayıcı yazılımınızı buna göre ayarlayarak çerezlerin saklanmasını engelleyebilirsiniz; Ancak bu durumda bu web sitesinin tüm fonksiyonlarını tam anlamıyla kullanamayabileceğinizi belirtmek isteriz. Ayrıca Google’ın, çerez tarafından oluşturulan ve web sitesini kullanımınızla ilgili verileri (IP adresiniz dahil) toplamasını ve bu verileri işlemesini, aşağıdaki bağlantıda bulunan tarayıcı eklentisini indirerek de engelleyebilirsiniz: Kurulum: https:// Tools.google.com/dlpage/gaoptout.

4.10 Google Arama Dönüşümü Takibi
Web sitemizde, Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) tarafından sağlanan bir analiz hizmeti olan Google Çağrı Dönüşüm İzleme’yi kullanıyoruz. Bu hizmet, belirli reklamların ne kadar çağrı ürettiğini takip ederek o reklamların etkinliğini ölçmemize olanak tanır.

Web sitemize bir Google reklamı aracılığıyla gelirseniz ve verilen telefon numarasını kullanarak arama yaparsanız, Google bunu tanıyabilir ve bunu bizim için bir “dönüşüm” olarak kaydedebilir. Arayanın telefon numarası veya adı gibi hiçbir kişisel verisi bize iletilmez.

Google, hizmeti sağlamak ve aramaları izlemek için çerezleri ve benzer teknolojileri kullanır. Bu çerezler, kullanıcıyı web sitesine getiren reklamı ve çağrının kaynağını tanımlamak ve izlemek için kullanılır.

Takibe katılmak istemiyorsanız, İnternet tarayıcınızın kullanıcı ayarları bölümünden Google Dönüşüm İzleme çerezini devre dışı bırakarak bu kullanıma itiraz edebilirsiniz. Bu durumda dönüşüm izleme istatistiklerine dahil edilmeyeceksiniz.

4.11 Google Etiket Yöneticisi
Web sitesi etiketlerini bir arayüz aracılığıyla yönetmek için Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) tarafından sağlanan bir hizmet olan Google Etiket Yöneticisi’ni kullanıyoruz. Google Etiket Yöneticisinin kendisi (etiketleri uygulayan) çerez içermeyen bir alandır ve herhangi bir kişisel veriyi işlemez. Hizmet, diğer etiketleri tetikler ve bunlar da veri toplayabilir. Google Etiket Yöneticisi bu verilere erişmez. Alan adı veya çerez düzeyinde bir devre dışı bırakma işlemi yapılmışsa bu, Google Etiket Yöneticisi ile uygulanan tüm izleme etiketleri için geçerli kalacaktır.

Google Etiket Yöneticisini kullanarak, web sitemizde komut dosyaları (etiketler olarak da bilinir) otomatik olarak etkinleştirilebilir ve veriler tarayıcınızdan Google’a aktarılabilir. Bu veriler IP adresiniz, kullandığınız tarayıcı, ziyaret ettiğiniz web sitemizin alt sayfaları ve web sitesi ziyaretiniz sırasındaki diğer etkileşimler hakkında bilgiler içerebilir.

4.12 WordPress için Google Etiket Yöneticisi
Web sitemizde, Google LLC’nin (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) bir hizmeti olan Google Etiket Yöneticisini WordPress web sitemize entegre eden “WordPress için Google Etiket Yöneticisi” eklentisini kullanıyoruz. tabanlı web sitesi sağlar. Bu eklenti, çeşitli komut dosyalarını ve kodları merkezi bir arayüz aracılığıyla yönetmemize ve entegre etmemize olanak tanır.

Google Etiket Yöneticisinin kendisi (etiketleri uygulayan) çerez içermeyen bir alandır ve herhangi bir kişisel veriyi işlemez. Hizmet, diğer etiketleri tetikler ve bunlar da veri toplayabilir. Google Etiket Yöneticisi bu verilere erişmez. Alan adı veya çerez düzeyinde bir devre dışı bırakma işlemi yapılmışsa bu, Google Etiket Yöneticisi ile uygulanan tüm izleme etiketleri için geçerli kalacaktır.

“WordPress için Google Etiket Yöneticisi” eklentisini kullanarak, web sitemizde komut dosyaları (etiketler olarak da bilinir) otomatik olarak etkinleştirilebilir ve veriler tarayıcınızdan Google’a aktarılabilir. Bu veriler IP adresiniz, kullandığınız tarayıcı, ziyaret ettiğiniz web sitemizin alt sayfaları ve web sitesi ziyaretiniz sırasındaki diğer etkileşimler hakkında bilgiler içerebilir.

4.13 Google Benim İşletmem
Web sitemizde, Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) tarafından sağlanan bir hizmet olan Google My Business’ın işlevlerini kullanıyoruz. Google Benim İşletmem, işletmelerin Google Arama ve Google Haritalar da dahil olmak üzere Google’daki varlıklarını yönetmelerine ve müşterilerle etkileşimde bulunmalarına olanak tanır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde veya yorum bırakmak veya soru sormak gibi Google My Business girişimizle etkileşimde bulunduğunuzda, veriler, özellikle de IP adresiniz ve etkileşimlerinizin içeriği Google’a iletilir ve Google sunucularında kaydedilir. Bu sunucular Amerika Birleşik Devletleri’nde veya diğer ülkelerde bulunabilir.

Google, bu bilgileri Google Benim İşletmem hizmetlerini sağlamak, kullanıcıların işletmelerle etkileşimlerini kolaylaştırmak ve bize işletme listemizin etkileşimleri ve performansı hakkında raporlar ve analizler sağlamak için kullanır.

4.14 Güven Pilotu
Trustpilot, Pilestræde 58, 5th Floor, 1112 Kopenhag, Danimarka adresinde bulunan Trustpilot A/S şirketi tarafından sağlanan bir hizmettir. Trustpilot, müşterilerin şirketler ve onların ürünleri veya hizmetleri hakkındaki deneyimlerini ve görüşlerini paylaşabilecekleri çevrimiçi bir inceleme platformudur.

Müşterilerimize ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında geri bildirim bırakma fırsatı vermek için Trustpilot’u kullanıyoruz. Bu, tekliflerimizi sürekli olarak geliştirmemize ve potansiyel müşterilerimize hizmetlerimizin kalitesi hakkında fikir vermemize yardımcı olur. Örneğin, web sitemizden bir satın alma işlemi gerçekleştirirseniz, satın alma işlemini tamamladıktan sonra Trustpilot’ta değerlendirme yazmanız için bir davet alabilirsiniz.

Trustpilot’un derecelendirme fonksiyonunu web sitemize entegre etmek için çeşitli teknolojiler kullanılmaktadır. Bu, özellikle kullanıcı deneyimini optimize etmek ve yorumların gerçek müşterilerden gelmesini sağlamak için kullanılan çerezleri içerir. Bu çerezler IP adresiniz, kullanılan tarayıcı ve diğer teknik veriler gibi bilgileri toplayabilir.

Trustpilot’ta bir inceleme bırakırsanız, bu, seçtiğiniz kullanıcı adınızla birlikte herkese açık olarak görünür. Trustpilot, veri toplama ve işlemeyi kontrol etmek ve sınırlamak için gizlilik ayarlarında çeşitli seçenekler sunar. Trustpilot’un hakkınızda veri toplamasını istemiyorsanız Trustpilot hesabınızda yorum bırakmamalı veya uygun gizlilik ayarlarını yapmamalısınız.

4.15 Harika Yazı Tipi
Font Awesome, 6 Porter Road, Apartment 3R, Cambridge, MA 02140, ABD adresinde bulunan Fonticons, Inc. tarafından işletilmektedir. Font Awesome, web sitesi geliştiricilerinin çeşitli simgeleri ve sosyal logoları web sitelerine entegre etmelerine olanak tanıyan, ölçeklenebilir vektör simgelerinden oluşan bir koleksiyondur.

Web sitemize görsel simgeleri entegre etmek için Font Awesome’i kullanıyoruz. Bu, örneğin kullanıcı arayüzü simgelerini, sosyal medya bağlantılarını veya web sitemizin tasarımını ve kullanıcı deneyimini geliştiren diğer grafiksel gösterimleri içerebilir.

Font Awesome, bir kullanıcı web sitemizi ziyaret ettiğinde Fonticons, Inc. sunucularından web yazı tiplerini yükleyebilir. Kullanıcının IP adresi Fonticons, Inc.’e gönderilir. Bu, kullanıcının web tarayıcısının Font Awesome simgelerini doğru şekilde görüntüleyebilmesi için gereklidir.

Fonticons, Inc. kullanıcıların IP adreslerini yalnızca kısa bir süre için ve yalnızca Font Awesome simgelerini sağlamak amacıyla saklar. Başka depolama veya analiz yoktur.

4.16 Google Yazı Tipleri API’sı
Web sitemizde yazı tiplerini entegre etmek için Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) tarafından sağlanan bir hizmet olan Google Fonts API’sini kullanıyoruz. Bu yazı tiplerini entegre ederek tarayıcınız, web sitemize eriştiğinizde yazı tiplerini indirmek ve doğru şekilde görüntülemek için Google’ın sunucularıyla bağlantı kuracaktır.

Bu bağlantı aracılığıyla veriler, özellikle IP adresiniz ve kullandığınız tarayıcıya ilişkin bilgiler Google’a iletilebilir ve Google sunucularında saklanabilir. Bu sunucular Amerika Birleşik Devletleri’nde veya diğer ülkelerde bulunabilir.

Google Fonts API’nin bir parçası olarak veri aktarımını engellemek istiyorsanız tarayıcı ayarlarınızdan fonts.googleapis.com alanına erişimi engelleyebilirsiniz. Bu durumda web sitemizin doğru şekilde görüntülenmeyebileceğini lütfen unutmayın.

4.17 Google Haritalar
Web sitemizde Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) tarafından sağlanan bir harita hizmeti olan Google Haritalar’ı kullanıyoruz. Google Haritalar, etkileşimli haritaları doğrudan web sitesine entegre etmemize olanak tanır ve örneğin bir konum aramak veya yol tarifi planlamak için harita işlevini rahatça kullanmanıza olanak tanır.

Web sitesini ziyaret ettiğinizde Google, web sitemizin ilgili alt sayfasına eriştiğiniz bilgisini alır. Ayrıca, başta IP adresiniz olmak üzere diğer veriler Google’a iletilir ve Google sunucularında saklanır. Bu sunucular Amerika Birleşik Devletleri’nde veya diğer ülkelerde bulunabilir. Bu, Google’ın oturum açmanızı sağlayacak bir kullanıcı hesabı sağlayıp sağlamamasından veya bir kullanıcı hesabının bulunmamasından bağımsız olarak gerçekleşir.

Google, verilerinizi kullanım profilleri olarak kaydeder ve bunları reklam, pazar araştırması ve/veya web sitesinin ihtiyaçlara dayalı tasarımı için kullanır. Böyle bir değerlendirme özellikle (oturum açmamış kullanıcılar için bile) ihtiyaca dayalı reklam sağlamak amacıyla yapılır.

Bu kullanıcı profillerinin oluşturulmasına itiraz etme hakkına sahipsiniz; bunu kullanmak için Google ile iletişime geçmelisiniz.

4.18 Vimeo
Vimeo, Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ABD tarafından sağlanan bir hizmettir. Vimeo, kullanıcıların video yüklemesine, paylaşmasına ve izlemesine olanak tanıyan bir platformdur. Ayrıca video yapımcılarına içeriklerinden para kazanmaları ve izleyicileriyle etkileşim kurmaları için çeşitli araçlar sunar.

Web sitemize video yerleştirmek ve ziyaretçilerimize yüksek kalitede görsel içerik sunmak için Vimeo’yu kullanıyoruz. Bu, ürün lansmanlarını, eğitimleri veya kullanıcılarımızla alakalı diğer içerikleri içerebilir. Vimeo videolarının yerleştirilmesiyle ziyaretçilerimiz bunları Vimeo platformuna yönlendirilmeden doğrudan web sitemizde izleyebilir.

Web sitemizde Vimeo videosu içeren bir sayfaya eriştiğinizde tarayıcınız Vimeo sunucularıyla doğrudan bağlantı kurar. Belirli bilgiler Vimeo’ya iletilir. Bu aynı zamanda kullanıcının IP adresini de içerir. Vimeo ayrıca hizmetin kullanımına ilişkin bilgi toplamak ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için çerezler ve benzer teknolojiler kullanır.

4.19 YouTube’da
Web sitemiz, Google LLC’ye (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) ait bir platform olan YouTube’dan videolar içerir. Videoları görüntülediğinizde veya oynat düğmesine tıkladığınızda, IP adresiniz ve kullandığınız tarayıcıya ilişkin bilgiler de dahil olmak üzere veriler Google sunucularına iletilir ve orada saklanır. Bu veriler videoyu sunmak, performansı izlemek ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için kullanılır.

YouTube hesabınızda oturum açtıysanız, YouTube’un gezinme davranışınızı doğrudan kişisel profilinizle ilişkilendirmesine olanak tanırsınız. YouTube hesabınızdan çıkış yaparak bunu önleyebilirsiniz.

4.20 Google Site Kiti
Web sitemizi yönetmek ve analiz etmek için Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) tarafından sağlanan “Google Site Kit” eklentisini kullanıyoruz. Google Site Kit, Google Analytics, Google Arama Konsolu, Google AdSense ve diğerleri gibi çeşitli Google hizmetlerini doğrudan WordPress web sitemize entegre etmemize ve bunları merkezi olarak yönetmemize olanak tanır.

Google Site Kit’i kullandığınızda, IP adresiniz, kullandığınız tarayıcıya ilişkin bilgiler, web sitemizin ziyaret ettiğiniz alt sayfaları ve web sitesi ziyaretiniz sırasındaki diğer etkileşimler dahil olmak üzere çeşitli veriler Google’a iletilir ve Google sunucularında saklanır. Bu sunucular Amerika Birleşik Devletleri’nde veya diğer ülkelerde bulunabilir.

Google bu bilgileri bize web sitesi trafiği, web sitesi performansımız, ziyaretçi etkileşimleri ve diğer ilgili ölçümler hakkında ayrıntılı raporlar ve analizler sağlamak için kullanır.

4.21 WordPress’te
Web sitemiz, Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110, ABD tarafından geliştirilen bir içerik yönetim sistemi olan WordPress platformunu temel almaktadır. WordPress içerik oluşturmamıza, yönetmemize ve yayınlamamıza olanak tanır.

WordPress tabanlı web sitemizi kullandığınızda, IP adresiniz, erişim tarih ve saatiniz ve kullandığınız tarayıcıya ilişkin bilgiler dahil olmak üzere çeşitli veriler toplanıp saklanabilir. Bu veriler öncelikle idari amaçlarla ve web sitesinin sorunsuz çalışmasını sağlamak için kullanılır.

Yorumlar veya iletişim formları gibi bazı WordPress özellikleri, bunları kullandığınızda ek kişisel veriler toplayabilir.

4.22 Google reCaptcha’sı
Web sitemizdeki internet formu aracılığıyla istenmeyen isteklere karşı koruma sağlamak için Google LLC’nin (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) reCAPTCHA hizmetini kullanıyoruz. Sorgu, girişin bir insan tarafından mı yoksa otomatik makine işleme yoluyla uygunsuz bir şekilde mi yapıldığını ayırt etmek için kullanılır. Sorgunun bir parçası olarak IP adresiniz veya formu doldururken yaptığınız davranış gibi bilgiler Google’a iletilebilir.

Bu amaçla, girişiniz Google’a aktarılacak ve orada işlenecektir. reCAPTCHA’yı kullanarak sağladığınız tanınmanın eski eserlerin dijitalleştirilmesine dahil edileceğini kabul edersiniz. Bununla birlikte, bu web sitesinde IP anonimleştirmenin etkinleştirilmesi durumunda, Google öncelikle IP adresinizi Avrupa Birliği üye ülkeleri veya Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşması’na taraf diğer devletler dahilinde kısaltacaktır.

Yalnızca istisnai durumlarda tam IP adresi ABD’deki bir Google sunucusuna iletilecek ve orada kısaltılacaktır. Bu web sitesinin operatörü adına Google, bu hizmeti kullanımınızı değerlendirmek için bu bilgileri kullanacaktır. ReCAPTCHA’nın bir parçası olarak tarayıcınız tarafından iletilen IP adresi diğer Google verileriyle birleştirilmeyecektir.

BrainBox jeneratörleri
BrainBox Generators, BrainBox Solutions GmbH’nin bir web sitesindeki veri korumayla ilgili tüm hizmetleri tanımlamaya ve diğer şeylerin yanı sıra veri koruma beyanının oluşturulmasına yardımcı olmaya yönelik bir hizmetidir. Hiçbir kişisel veri toplanmaz veya işlenmez.